
Steak Knife (Kitchen Classics) od firmy COLD STEEL je staekový nůž se zubatým ostřím pro domácí použití. Nůže se prodávájí samostatně nebo jako součást sady (59KSSET) či sady (59KSS6Z).

Steak Knife (Kitchen Classics) od firmy COLD STEEL je staekový nůž se zubatým ostřím pro domácí použití. Nůže se prodávájí samostatně nebo jako součást sady (59KSSET) či sady (59KSS6Z).

Boning Knife (Kitchen Classics) od firmy COLD STEEL je vykošťovací nůž s hladkým ostřím pro domácí použití. Nůž se prodává samostatně nebo jako součást sady (59KSSET).

Utility Knife (Kitchen Classics) od firmy COLD STEEL je univerzální nůž se zubatým ostřím pro domácí použití. Nůž se prodává samostatně nebo jako součást sady (59KSSET).

Tuhý prohnutý vykosťovací nůž. Vykosťovací nůž slouží k odkrajování tuku a šlach a k oddělování masa od kostí.

Pružný vykosťovací nůž. Vykosťovací nůž slouží k odkrajování tuku a šlach a k oddělování masa od kostí.

Tuhý vykosťovací nůž. Vykosťovací nůž slouží k odkrajování tuku a šlach a k oddělování masa od kostí.

Pružný prohnutý vykosťovací nůž. Vykosťovací nůž slouží k odkrajování tuku a šlach a k oddělování masa od kostí.

6" Filetovací nůž je nůž na filetování ryb s čepelí dlouhou 15 cm. Při přípravě ryb je filetování specifická činnost a vyžaduje speciální filetovací nože.

Velký řeznický stahovací nůž, tvar čepele nože je vhodná pro snadné stahování zvěře.

Chef’s Knife (Kitchen Classics) od firmy COLD STEEL je kuchařský nůž s hladkým ostřím pro domácí použití. Nůž se prodává samostatně nebo jako součást sady (59KSSET).

Řeznický nůž k bourání, porcování a vykrajování masa.

8" Filetovací nůž je nůž na filetování ryb s čepelí dlouhou 20 cm. Při přípravě ryb je filetování specifická činnost a vyžaduje speciální filetovací nože.